Presentasjon

Litt om meg selv og mitt møte med healing!

Jeg heter Kirsten Midling-Thorsen, er født i 1980, og er fortiden bosatt i Åvik i Lindesnes kommune.

Min interesse for det alternative har alltid vært stor, men først i 2003 opplevde jeg noe som fikk meg til å se med nye øyne på healing. I oppveksten hadde jeg hørt om healere, og at det de drev på med var lureri. Det var enda ikke anerkjent av omverdenen slik som i dag. Så da bestevenninna mi fortalte om ei kollega av seg som dreiv med healing, var jeg egentlig ikke så veldig interessert. Var ikke det bare ”humbugg” da? Hun fortalte videre at hun hadde snakket med henne, og jeg kunne prøve en healing time. Nja…Jeg hadde jo ikke vondt noen steder, og… nei…gadd jeg det da? Men da hun sa at jeg kunne prøve første gang gratis, slo jeg til. Så i en operasjonssal på Rikshospitalet fikk jeg min første healing. Hendene til healeren var varme og behagelige, og da jeg blundet øynene så jeg ”Nordlys” inne i hodet mitt. Det var en vakker og behagelig opplevelse. Men dette var ikke det beste! Da jeg var ferdig med behandlingen klarte jeg ikke la være å smile. Jeg var så blid og positiv, og jeg klarte ikke tenke en negativ tanke! Jeg prøvde, tro meg. Men hver gang jeg tenkte noe negativt, ble det slått i hjel av noe positivt. Og sånn gikk jeg i en hel måned. Jeg var sola sjøl, følte meg nyforelska og var så lykkelig som jeg aldri før hadde vært! Alt på grunn av healing.
Tiden gikk, og jeg fortsatte å oppsøke healeren. Og en dag jeg var hos henne sa jeg til henne at jeg syntes hun var så heldig som hadde mulighet til å hjelpe andre mennesker med healingen sin. Hun så på meg, og sa: ”Men du er vel klar over at du også har disse evnene?” Det var jeg jo ikke! Så derfra rullet ballen videre. Hun anbefalte meg å ta kontakt med noen som holdt kurs i Reiki healing. På den måten kunne jeg lære mer om hva healing er, og hvordan jeg kunne ta i bruk evnene mine. Det tok ikke lang tid før jeg hadde gjennomført Reiki I og Reiki II. Ord om resultater spredte deg raskt og jeg begynte å ta imot klienter en dag i uka. Jeg syntes det var trygt og godt å ha Reiki kursene som et utgangspunkt når jeg healet, men etter hvert som jeg ble mer erfaren kjente jeg at jeg gikk mer og mer bort fra Reiki og brukte intuisjonen min i stedet for. Jeg hadde gått på flere mediumutviklingskurs , og utviklet meg stadig på den biten også. Mediumer og klarsynte jeg har møtt på min vei har ofte kommentert healing evnene mine, og sagt at jeg bør fortsette å utvikle dem. Så da jeg kom over et kurs som het ”spirituell healing” med Kim Are Stende, kjente jeg at dette føltes riktig. Så den måten jeg healer på nå, er at jeg bruker åndelige veiledere som støtte og hjelp mens jeg healer. Det føles veldig naturlig for meg og det hender også at disse gir meg beskjeder som jeg blir bedt om å si til klientene mine. Men det er det ikke meg som styrer!

Så her er jeg nå! Åpen og klar for å strekke ut en hjelpende hånd til de som måtte trenge en.

Om det er psykiske eller fysiske plager så gjør jeg så godt jeg kan for å hjelpe. Men det er ingen garanti for at du vil bli helt frisk.

Kirsten

referanser & media:

Artikkel fra avisen Agder, 22.2.12, DEl 1, les mer..

Artikkel fra avisen Agder, 22.212, DEL 2, les mer..

Artikkel fra magasinet MEDIUM, Nr 3/11 PDF, les mer ..

Artikkel fra Lindesnes Avis, del 1: last ned her.

Artikkel fra Lindesnes Avis, del 2: last ned her ..

Artikkel fra Lindesnes Avis, del 3: last ned her ..

Artikkel fra magasinet MEDIUM 3/11, last ned her

Artikkel fra Magic magasin 5/12, last ned her

Artikkel fra Lister avisen, 6/12, del 1, last ned her

Artikkel fra Lister avisen, 6/12, del 2, last ned her